Vår Berättelse

Eminent Handball är grundat för att sätta spelaren i fokus. Vi vill använda vår samlade kunskap och erfarenhet för att ge varje spelare en bra grundläggande förståelse för handboll som gör det möjligt för Dig att utveckla Dina färdigheter.

Våra handbollskarriärer och utbildningar har utrustat oss med verktyg som möjliggör att guida den kommande generationen av spelare inom modern handboll. Och det gör vi med samma passion som vi själva fann i sporten.

Vi inom Eminent Handball värdesätter vi ömsesidig respekt, engagemang och fokus på detaljer. När vi jobbar med en individ så vill vi att spelaren, liksom vi, är beredd att ge sitt bästa vid varje tillfälle för att alla ska få ut det mesta av detta partnerskap.

Med mer än 20 års kombinerad erfarenhet som spelare i flertalet länder, samt tränaruppdrag i Sverige och Norge, så är vi säkra på att du som individ kommer att känna att du växer med vårt program. Inom Eminent Handball är vi två drivna tränare, men vårt professionella nätverk är internationellt och består av högt utbildade kollegor inom handbolls sfären. Varje träning planeras i detalj och är anpassad just för Dig för att du ska nå Din fulla potential.
 

Träffa dina tränare

Samel Burzić
När jag inte befinner mig på planen, vare sig det är handbollsplanen eller på någon annan sports plan, så umgås jag helst med min familj och mina vänner. Jag gillar att vara aktiv och i rörelse och jag spenderar min fritid på det viset, vare sig det är fysiskt eller mentalt. När jag väljer att ta det lite lugnare så gillar jag att njuta av musik eller en bra film.

Rickard Hedlund
På sidan av planen är det musik som främst styr min vardag. Jag tycker mycket om att umgås med vänner och familj, och att upptäcka nya saker. Förutom sportsliga aktiviteter så gillar jag att prova olika matkulturer, samt att spendera tid i sommarstugan när tillfälle ges.